در ادامه پاسخ دهی به سوالات شما در این مقاله به سوال مینا خانم که یکی از خوانندگان خوب ما هستند در رابطه با مودم پاسخ می دهیم.
سوال : من یک مودم Xsonic onBoard دارم که گاهی وقتا خوب و گاهی بد کار می کنه . در این مورد منو راهنمایی کرده و همچنین در مورد خرید یک مودم جدید منو راهنمایی کنید.
جواب: در مورد اشکال فنی مودم شما به این صورت اصلا نمی شود اظهار نظر خاصی کرد. ممکنه عیب از خود مادربرد و یا شاید از درایور آن و یا حتی از ویندوز شما باشد. دامنه اشکالاتی که ممکنه برای مودم شما وجود داشته باشه خیلی وسیعه و همون طور که خودتون گفته اید گاهی خوب و گاهی بد کار میکنه . در این مورد بهتره که از طریق گارانتی و شرکتی که خدمات مادربردهای Xsonic رو انجام میده صحبت کنید و به حل مشکل خود بپردازید.
و اما مورد دوم : راهنمایی در مورد خرید مودم جدید
توصیه من این است که حتی الامکان از یک مودم غیر Onboard استفاده کنید تا مشکلات شما کمتر شود. به طور کلی مودم های غیر Onboard به دو دسته Internall و External تقسیم می شوند که هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارند.
دسته اول که مودم های Intrnal یا داخلی هستند مزایایی از قبیل : قیمت کم , عدم اشغال جا و سهولت بیشتر در استفاده را دارا می باشند. اما معایب آنها سرعت پایین تر نسبت به مودم های External , عدم پردازش جداگانه و عیب یابی سخت تر ( نظیر مشکل شما) را دارا می باشند.
دسته دوم که مودم های External و یا خارجی هستند مزایایی نظیر : سرعت بیشتر , استفاده از پردازش جداگانه , ارائه اطلاعات فوری به کاربر از طریق چراغ های راهنمای روی آن و نیز سهولت در جابجایی و امکاناتی خاص را دارا می باشند.
از معایب این دسته از مودم های میتوان به قیمت بالا و اشغال جای زیاد روی میز کامپیوتر شما اشاره کرد.
و اما اگه قصد خرید مودم ندارید ادامه مطلبو نخونید و یه راست برید سر قسمته نظرات !!!!
مودم های داخلی که دارای قیمت کمتری هستند و امروزه تماما روی شکاف های PCI نصب می شوند مودم هایی هستند که برای کاربرانی که نمی خواهند پول زیادی بدهند و اهمیت زیادی به سرعت کامپیوتر و اینترنتشان نمی دهند( در حد هفت , هشت کیلوبیت کمتر) بسیار به صرفه و مناسب است . این مودم ها از پردازش CPU کمک گرفته و سخت افزاری مکمل حساب می شوند. در کل نیز تفاوت چندانی با مودم های Externall ندارند. بهترین انواع از میان این مودم های , مدل هایی است که چیپ پردازش گر DSP را روی خود داشته و دارای سه چیپ جداگانه هستند.
مدل های پیشنهادی ما :
Zoltrix Smart Spirit
دارای سه چیپ جداگانه و استاندارد V.92 و ... که در ایران با گارانتی راقی عرضه می شود. البته این مدل در بازار ایران دارای مدل های ریمارک و تقلبی زیادی است که در صورت توجه نکردن با عث پشیمانی شما می شود. حتما به سه چیپ جداگانه روی مودم و همچنین برچسب گارانتی راقی توجه کنید.
مودم های ساخت شرکت Cnet و شرکت US Robotics و همچنین AZtech نیز مودم های مناسبی می باشند.
البته نباید از شرکت معظم D-Link نیز چشم پوشی کنیم که واقعا مودم هایی خوب و با کارایی بالا را عرضه می کند.
مودم های خارجی ( Externall ) که دارای قیمت بالاتری می باشند تمام پردازش های مورد نیاز خود ار به صورت جداگانه انجام داده و هیچ وابستگی به سخت افزار شما ندارند. شیوه اتصال آنها کمک گرفتن از پورت سریال یا پورت USB می باشد و بسته به مدل آنها دارای امکانات متفاوتی می باشند.
مدل های پیشنهادی ما :
مودم های شرکت Cnet به دلیل قیمت مناسب تر از سایر شرکت ها و همچنین کارکرد نسبتا مناسب ,شرکت D-Link , شرکت Zoltrix , شرکت AZtech و علی الخصوص مودم های External ساخت US Robotics که بسیار قدرتمند می باشند.
در پایان ذکر این نکته ضروری است که اگر قصد خرید مودم ( چه Internall و چه Externall ) را دارید حتما به پوشش دادن استاندارد V.92 توسط آنها دقت کنید.( البته تقریبا هیچ یک از شرکت های ارائه دهنده اینترنت در ایران از این مودم ها استفاده نمی کنند و بنابر این اغلب استفاده از آنها تاثیر بیشتری در سرعت کار شما ندارد)
استاندارد V.92 چیست ؟
مختصرا در این باره توضیح می دهم : استاندارد V.92 یک سری پروتکل جدید است که جایگزین استاندارد V.90 شده و به طور کلی باعث افزایش سرعت Connect و ارسال داده ها در مودم های می شود. این استاندارد باعث افزایش سرعت دانلود و Upload و ... شده است. همچنین از ویژگی Call Waiting پشتیبانی نموده و به شرط فعال بودن این گزینه در خط تلفن شما توانایی پاسخ دهی به تلفن های خود را بدون قطع ارتباط اینترنتی دارا می باشید.
حالا برید سراغ قسمت نظرات!!
با تشکر
متین
سلام.
وبلاگت خیلی سنگینه.
یه کم کمترش کن.
سلام
امروز داشتم اونایی که به من لینک داده بودند را چک می کردم دیدم که هنوز شما این کار را نکرده اید. لطفا زودتر لینک من را در وبلاگتان قرار دهید
سلام.
آقا خدائی وبلاگتون حرف نداره.
نامردی اگه تعطیلش کنین.
اگه میشه یک مقدار درباره انواع چیپست Radeon 9600 توضیح بده من که قاطی کردم.
سلام.بابا قالب جدید!خیلی قشنگ شده.بنازم به این همه فکر زیبا و سلیقه...درم ورد توضیحات سخت افزاریتون هم ممنون.خیلی چیزا یاد گرفتم.پایدار باشید..
سلام وبلاگت خیلی زیباتر شده دوست عزیز یه سر به وبلاگ من بزن و یک هدیه ناقابل برای شما دوستان دارم بردار و نظرت رو برام نویس ممنونم .البته یکی دیگه هم گذاشتم یعنی جمعا دو تا هر کدوم که دوست داشتی بردار
سلام مجتبی جان . من تقریباْ هر روز به وبلاگتون سر می زنم . وبلاگ بسیار جالبی دارید بخصوص با مقاله PCI Express کلی حال کردم . منتظر قسمت سوم مقاله هم هستم . در مورد فیلم تروا هم چشم . بزودی تصمیم دارم یه مقاله در مورد فیلمهای تاریخیی که قراره در سالهای آینده اکران بشه بنویسیم اگه برات امکان داره و می تونی مطلبی هم در این زمینه بنویسی و برام بفرستی تا مقاله من تکمیل بشه ازت ممنون می شم .
سلام و حرف ندارین . فقط تعطیلش نکنیییییییییییییییییید ممنون
سلام لطفا در مورد پرینتر خوب موجود در بازار ایران جهت مصرف خانگی راهنمایی نمایید
پرینتر لیزری
قیمت در محدوده ۱۵۰ هزار تومان تا ۲۰۰